VAN SANITAIR TOT LOODGIETERIJ EN VERWARMING

STROOBANTS Bv - WAVER - ActiviteitenStroobants is gespecialiseerd in loodgieterij regio Onze-Lieve-Vrouw-Waver  en al meer dan 25 jaar een referentie in de streek.

Algemene loodgieterij

Wij plaatsen waterleidingen voor warm of koud water en werken afvoerleidingen uit volgens de nieuwste leidingtechnieken. Ook hebben wij een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van rioleringswerken en nieuwbouw- en verbouwingswerken. Zelfs de kleinste herstelling wordt dankzij onze eigen hersteldienst zeer snel hersteld.

Voor onze warmwaterboilers en badverwarmers (elektrisch of gas) werken we enkel met betrouwbare merken zoals Daalderop, Junkers, Renova Bulex, enz… We geven 7 jaar waarborg op onze boilers.

Sanitaire artikelen en badkamermeubilair

Bij Stroobants volgen we de laatste trends op de voet. De nieuwste sanitaire toestellen, zoals: baden, lavabo’s, wc’s, badkamermeubelen, douches, whirlpools van Villeroy & Boch, Duravit, Riho, enz… zijn bij ons verkrijgbaar. Net als thermostatische bad- en douchekranen. Wij leveren alle toestellen aan huis en de plaatsing is inbegrepen.

Ook voor het kraanwerk vertrouwen we enkel op de gekende kwaliteitsmerken, zoals: Grohe, Ideal Standard, Hans Grohe, Hansa, Zuchetti, Mora, …

Wij geven u graag een gratis prijsofferte op maat.

Centrale verwarming met gas of mazout

Vraag ons advies over centrale verwarming met gas of mazout. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van ketels en branders van Buderus, Weishaupt, Junkers, … in nieuwbouw- of renovatieprojecten. U mag zeker zijn van toestellen met fabriekswaarborg en een warmteverliesberekening. Indien u plots een probleem heeft met uw verwarming staat onze eigen onderhouds- en herstellingsdienst u  bij.

Ook hebben wij een grondige expertise in de werking van radiatoren en convectoren van onder meer Henrad, Van Marcke, Jaga, Vasco, .. en kunnen wij sierradiatoren en handdoek-verwarmers plaatsen.

Als erkend installateur verzorgen wij het onderhoud en de reiniging van gas- en mazoutketels met elektronische afstelling van de brander en leveren wij een wettig reinigingsattest af.

vloerverwarming


Gasinstallaties en gasverkoop

Doe een beroep op onze vakkennis voor het plaatsen van gasinstallaties in nieuwbouw of verbouwingen. Wij leveren een wettig Cerga gasattest af en voeren waar nodig herstellingswerken uit aan bestaande gasleidingen.

Stroobants is een officiële verdeler van primagaz in flessen, Propaan en Butaan. Een levering aan huis mogelijk.